MZC’11 G1 derde bij zaalvoetbaltoernooi Goes

Op zaterdag 14 januari speelde MZC’11 G1 een zaalvoetbaltoernooi bij SPORTPUNT ZEELAND in Goes. De spelers voor MZC’11 G1waren: ronald seeder, ronald pankow, kees van oeveren, guus van de linde, marco berrevoets, john verloo, richard in t veld, walter ezinga en michel visser. MZC’11 G1 zat in een poule met moc g2, roosendaal g1, ssv g2, terneuzense boys g1, bavel g1, dauwendaele g2 en internos g2.

De eerste wedstrijd voor mzc 11 g1 zou eigenlijk tegen roosendaal g1 zijn maar roosendaal g1 kwam niet opdagen dus moest er wat veranderd worden en al snel was er een oplossing moc ging met g3 in de poule in plaats van roosendaal g1 dus was de eerste wedstrijd voor MZC’11 G1 tegen moc g3. De wedstrijd was eerst in evenwicht al had mzc 11 wel de beste kansen en het was walter ezinga die een assist gaf op michel visser en michel visser maakte de 1-0 en dit was dan ook de eindstand tegen moc g3.

De volgende wedstrijd voor MZC’11 G1 was tegen ssv g2 {oude club van richard in t veld en michel visser} de beste kansen waren hier ook voor mzc 11 al kwamen ze maar niet tot scoren de mooiste kans van deze wedstrijd was van richard in t veld hij stond eerst met zijn rug naar het doel en draaide zich om en gelijk een schot helaas naast deze wedstrijd eindigde dan ook waar het mee begonnen was 0-0.

De 3e wedstrijd voor mzc 11 was tegen terneuzense boys helaas verloor mzc 11 deze wedstrijd onterecht met 1-2 marco berrevoets schoot van eigen helft de 1-0 binnen terneuzense boys liet het er niet bij zitten en maakte de 1-1 maar even later maakte john verloo de 2-1 maar die werd niet goed gekeurd volgens de scheidsrechter was die bal nog niet over de lijn en terneuzense boys maakte na een fout van mzc 11 ook nog is de 1-2.

De 4e wedstrijd was tegen bavel  de wedstrijd was in evenwicht al had mzc 11 het wel moeilijk maar had ook wel wat kansen mzc 11 kreeg nog een vrije trap walter ezinga ging hem nemen en maakte de 1-0 en bavel maakte even later toch de 1-1 en dit was de eindstand mzc 11 tegen bavel.

De wedstrijd er na was tegen moc g2 hier had mzc 11 weer de beste kansen walter gaf een hak balletje naar marco berrevoets en die gaf toen de pass naar richard in t veld en richard in t veld kon eenvoudig binnen tikken 1-0 en dit was de 2e winst voor mzc11 indit toernooi 2x moc. De 6e wedstrijd was tegen dauwendaele g2 dit was een zware wedstrijd voor mzc 11 dauwendaele had hier met 2-0 gewonnen en mzc 11 had hier weinig aan kunnen doen. De laatste wedstrijd was tegen internos g2 mzc 11 had hier de beste kansen marco berrevoets gaf een assist op michel visser en kon hem er lekker in schieten 1-0 en mzc 11 snakte naar meer en marco berrevoets kon nog de 2-0 maken en hier kwam ook een einde aan 2-0.

En even later volgde de prijs uitreiking in de poule werd terneuzense boys 1e 2e bavel en de ploeg die 3e werd werd eerst de namen van richard in t veld en michel visser genoemd wegens dat die 2 juist dit g team hadden opgericht dus mzc 11 eindigde op een mooie 3e plek 4e werd moc g2 5e dauwendaele 6e ssv 7e moc g3 en de laatste plaats was voor internos.

Richard en Michel.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Comments are closed.